02148392600  atu.sport@yahoo.com
  چهار شنبه ۸ تیر ۱۴۰۱

خبر : افتخارآفرینی سرکار خانم مریم طاهری در مسابقات کشوری ووشو

مسابقات قهرمانی کشوری کمیته تای چی چوان در سال ۱۴۰۰ برگزار شد. در این دوره از مسابقات با شرکت ۱۷۲ ورزشکار شامل ۱۱۵ تای چی کار بانو و ۵۷ تای چی کار آقا در سه رده سنی نوجوانان/جوانان، بزرگسالان و پیشکسوتان با ارسال ۴۵۰ فیلم برگزار شد.
در بخش داوری، ۲۰ داور در ۴ گروه ۵ نفره به صورت داوطلب حضور پیدا کردند. جلسه داوری توسط دبیر کمیته داوران فدراسیون ووشو و دبیر سبک تای چی، جهت هماهنگی امور و به روز کردن اطلاعات داوران برگزار شد. سپس قضاوت این دوره از مسابقات آغاز شد.
خانم مریم طاهری موفق به کسب مقام اول و مقام سوم در مسابقات قهرمانی کشور کمیته تای چی چوان فدراسیون ووشو در سال ۱۴۰۰ شد.

این افتخارآفرینی را به جامعه دانشگاهی تبریک عرض نموده و از خداوند منان خواستاریم شاهد هرچه بیشتر موفقیت های روزافزون ایشان در عرصه های ورزشی باشیم.

فرستنده خبر :
روابط عمومی مدیریت تربیت بدنی